Lukas Luka: "Qipro kurrë nuk do të njohë Kosovën"

Lukas Luka: “Qipro kurrë nuk do të njohë Kosovën”

 Lukas Luka: "Qipro kurrë nuk do të njohë Kosovën"Ministri qipriot i pjesës veriore  Lukas Luka i ka htënë kryetrari të Qeverisë serbe Rasim Lajiqit se qëndrimi i Qipros është se kurrë nuk do të njohë pavarësinë e Kosovës, transmeto Beta e Beogradit. 

Lajiq e ka falënderuar Qeverinë qipriote  për këtë qëndrim. 

Në Beograd po qëndron edhe kryetar qipriot Dimitris Hristofjas. Ai pritet të ketë takime me kryetarin serb Nikoliq dhe me kryeministrin Daçiq.