KFOR soldiers inspect the area after masked Serb extremists set f

LIVE, Veriu: KFOR i mbyllë për qarkullim G1 dhe G31

Portali LjameShqip.com ka njoftuar se KFOR-i i ka bllokuar të gjitha hyrje-daljet në Pikën Kufitare nr. 1, në Jarinjë, në përpjekje për të vendosur rendin atje.

(Video) Buehler takim me Stefanovic

Ndërkohë, apeli i Borko Stefanoviqit drejtuar serbëve të veriut për zhbllokimin e rrugëve dhe qetësimin e situatës, nuk ka pasur efekt, dhe takimi i Komandantit Buhler me të nuk ka dhënë rezultate.

KFOR do të nis aksionin për zhbllokimin me forcë të rrugëve në veri.