Lista e të nominuarve për çmimin Oscar 2014

Lista e të nominuarve për çmimin Oscar 2014

Lista e të nominuarve për çmimin Oscar 2014Po afrohet fundjava më e rëndësishme filmike në botë, ndarja e çmimit Oscar.

Në skenë do të paraqiten shumë figura të njohura e të famshme. Angelina Jolie, Brad Pitt, Zac Efron, Emma Watson, Kristen Bell, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Charlize Theron i Channing Tatum, janë vetëm disa që do të argëtojnë të pranishmit.

Por, ashtu siç ndodhë zakonisht, Jennifer Lawrence, Daniel Day-Lewis, Anne Hathaway i Christoph Waltz do ti publikojnë emrat e fituesve dhe do tua ndajnë çmimet.

Emrat e të nominuarve:

Amy Adams
Kristen Bell
Jessica Biel
Jim Carrey
Glenn Close
Bradley Cooper
Penélope Cruz
Benedict Cumberbatch
Viola Davis
Daniel Day-Lewis
Robert De Niro
Zac Efron
Sally Field
Harrison Ford
Jamie Foxx
Andrew Garfield
Jennifer Garner
Whoopi Goldberg
Joseph Gordon-Levitt
Anne Hathaway
Goldie Hawn
Chris Hemsworth
Kate Hudson
Samuel L. Jackson
Angelina Jolie
Michael B. Jordan
Anna Kendrick
Jennifer Lawrence
Matthew McConaughey
Ewan McGregor
Bill Murray
Kim Novak
Tyler Perry
Brad Pitt
Sidney Poitier
Gabourey Sidibe
Will Smith
Kevin Spacey
Jason Sudeikis
Channing Tatum
Charlize Theron
John Travolta
Christoph Waltz
Kerry Washington
Emma Watson
Naomi Watts