Leonora uron pavarsinë

Leonora uron pavarsinë

Leonora uron pavarsinëUrimet për festën e pavarsisë kanë ardhur edhekëngëtarja bukuroshe Leonora Jakupi ka uruar festën e Pavarësisë, duke kujtuar edhe paraqitjen e parë publike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës e po ashtu edhe ditëlindja e komandant të UÇK-së Adem Jashari.

“Urime SHQIPERI 102 Vjetorin

Urime 28 Nëntori ditë historike ku më: 1912 – Ismail Qemali ngriti flamurin në Vlorë dhe shpalli pavarësinë e Shqipërisë.

1997 – Paraqitja e parë publike e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
1955 – Ditëlindja e komandant të UÇK-së Adem Jashari”, ka shkruar Jakupi.