Leket e qerase...

Leket e qerase…

Del Beni,djali i vogel i shtepise dhe e hap.Ai menjehere i therret te emes:

-O ma,ka ardhur ky xhaxhi qe merr leket e qerase!

-I ke leket ti,apo te dal te loz perjashta me shoket une…