LDK pa emra për ministrat e kabinetit qeveritar

LDK pa emra për ministrat e kabinetit qeveritar

LDK pa emra për ministrat e kabinetit qeveritarGrupet punuese të Lidhjes Demokratike të Kosovës- përkatësisht Grupi punues për Strategji dhe Grupin punues për Harmonizimin e Programit Qeverisës, janë duke punuar në gjetjen e emrave që do të bartin poste ministrore në qeveri.

Një gjë e tillë nuk është e lehtë marrë parasysh se LDK ka kuadër të gjerë, por edhe bazuar në faktin se qeverinë e re të Kosovës e presin procese shumë të rëndësishme. Sipas burimeve të Bota sot, LDK do t’i takojnë tetë ministri.