Lavatriçja që kontrollohet përmes smartfonit

Lavatriçja që kontrollohet përmes smartfonit

Lavatriçja që kontrollohet përmes smartfonitSamsung prodhon lavatriçen që mund të kontrollohet përmes një smartfoni. WW9000 mund të kontrollohet një aplikacioni që ia mundëson njerëzve kontrollimin dhe monitorimin e makinës gjersa ajo lanë rrobat.

Përmes këtij aplikacioni ata njoftohen kur makina përfundon larjen. Samsungu nuk është kompania e vetme që ka ofruar këto tipa të makinave.