Lamine Diack

Lamine Diack: Stambolli nuk mund të kandidojë për Olimpiadën 2020

Lamine Diack Shuplakë e Federatës Ndërkombëtare për kandidaturën e Stambollit për Lojërat Olimpike 2020.

Presidenti Lamine Diack theksoi se Turqia nuk mund të kandidojë nëse nuk është në gjendje të kontrollojë atletët e saj, duke iu referuar rasteve të shumta të dopingut që kanë njollosur sportin turk gjatë muajve të fundit.

Stambolli, Tokio dhe Madridi janë kandidatët që konkurrojnë për të organizuar Olimpiadën që do të zhvillohet pas 7 vjetësh.