Lady+GaGa+Poker+Face

Lady Gaga, e martuar me vetminë

Lady Gaga beson se ajo është e martuar me vetminë dhe se ajo është e bindur se gjithmonë do të jetojë e bindur në vetvete.

Krijuesja e hitit “Edge of Glory” e cila ka pasur një lidhje dashurie me Luc Carl, është e bindur se gjithmonë do të jetë e vetmuar, për shkak se vetmia i jep asaj integritet artistik.

”Po, më pëlqen të jem e vetmuar, unë jam artiste. Po, unë jam e vetmuar, jam e martuar me vetminë, pasi kjo më jep shpirt artistik”, theksoi ajo.