f.0819114948913_m

Kureshtja desh e mbyti macen! (Video)

Çfarë është ky send i argjendtë, i nxehtë dhe i zhurmshëm? Aparati i çuditshëm aq shumë i interesoi maces sa që kureshtja e shtyu atë të shoh çfarë ka brenda këtij aparati.

Macet thjeshtë nuk i lë rehat kureshtja për të ditur se çfarë i rrethon. Për pasojat mendojnë rrallë pasi kureshtjes nuk mund t’i rezistojë askush. Shikojeni videon!

httpv://www.youtube.com/watch?v=pRpvdcjkT3k