Kur polici ndal ministrin

Kur polici ndal ministrin

Kur polici ndal ministrinMinistri i Brendshëm niset në rrugë me veturë dhe e ndal policia.

– Librezën dhe lejen e vozitjes… Ooo, qenkeni ju z. ministër. Më falni, vazhdoni…
– Jo, jo. Veproni ndaj meje si ndaj çdo qytetari!
– Në rregull ministër, futi nja 20 euro në librezë dhe jeni të lirë të vazhdoni…