Kur mjeku nervozohet dhe godet me grushta pacientin

Kur mjeku nervozohet dhe godet me grushta pacientin

Kur mjeku nervozohet dhe godet me grushta pacientin Një anesteziolog nuk ka mundur t’i durojë sjelljet e një pacienti që iu ishte nënshtruar dy ‘by pass-ëve’ në zemër, saqë ka filluar ta godasë atë me grushte.

Incidenti është xhiruar nga kamerat e sigurisë, ndërsa doktori Andrei Votyakov ka thënë se i sëmuri ishte i pasjellshëm dhe se ai ishte stresuar pas orarit të gjatë të punës prej 36 orësh.

“Sapo erdha në dhomë me ekipin tim ai filloi të më ofendojë me emra të ndryshëm dhe kjo gjë më acaroi”, është shprehur mjeku, ndërsa citon Start.

Pacienti më vonë ka ndërruar jetë në Qendrën Federale për kirurgji kardiovaskulare në qytetin rus Perm, por vdekja e tij nuk ka pasur lidhje me goditjet e doktorit.

Megjithatë, anesteziologu është penduar për veprimet e tij dhe u ka kërkuar falje familjarëve të pacientit.