Krokodili masakron antilopën

Krokodili masakron antilopën

Një antilopë masakrohet nga një krokodil dhe imazhet rrënqethëse vijnë nga Kenia, ku fotografi  David Lloyd ka fiksuar momentin.

Antilopa ishte në mes të një mase të madhe speciesh të llojit të vet kur po kalonte lumin Mara, kur në një moment fatkeq u sulmua nga krokodili.

Pas dy orësh luftë, kafsha e lodhur u dorëzua duke rënë totalisht pre e aligatorit.

  • beka

    mu keshtu na duhet meju bo shkive