Kreu i ri i PD, mblidhet kryesia për kriteret

Kreu i ri i PD, mblidhet kryesia për kriteret

Kreu i ri i PD, mblidhet kryesia për kriteretPartia Demokratike mbledh sot kryesinë për të vendosur për kandidaturat për pasuesin e Sali Berishës. Aktualisht kandidat potencial paraqiten dy anëtarët e kryesisë, Sokol Olldashi dhe Lulzim Basha.

Kryesia e PD-së do të shqyrtojë e do të përcaktojë rregullat e garës. Për herë të parë kreu i PD-së do të zgjidhet sipas parimit një anëtar një votë.