kimKourtney Kardashian ofrohet ti japë gji fëmijës së Kim

Kourtney Kardashian ofrohet ti japë gji fëmijës së Kim

kimKourtney Kardashian ofrohet ti japë gji fëmijës së KimKourtney Kardashian i ka ofruar publikisht motrës së saj Kim që ti ushqejë fëmijën me gjirin e saj. Në një intervistë televizive, në programin “Today”, Kim dhe Kourtney kanë folur jo pak për propozimin e pazakonshëm.

“Njëra motër duhet të bëjë rolin e babysiter për të gjithë fëmijët dhe e anasjellta. Ajo që bën këtë rol duhet të ushqejë me gji fëmijët”, tha ajo.

Duke ju referuar shtatzënisë, Kim u shpreh se ishte një mrekulli kur e mori vesh se kishte mbetur shtatzënë.