Kosova dhe Shqipëria me marrëveshje të re parauniversitar

Kosova dhe Shqipëria me marrëveshje të re parauniversitar

Kosova dhe Shqipëria me marrëveshje të re parauniversitarKosova dhe Shqipëria me marrëveshje për unifikimin e sistemit parauniversitar.Që nga 3 qershori do të nënshkruhet marrëveshja në Tiranë për unifikimin e kurrikulave të sistemit parauniversitar ndërmjet Republikës së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë.

Kjo marrëveshje vjen si rezultat i punës së përbashkët të grupeve profesionale, që janë formuar nga dy Ministritë e Arsimit.