Kopset s'mbajne gjoksin e Kim

Kopset s’mbajne gjoksin e Kim

Kopset s'mbajne gjoksin e KimKim Kardashian siç e ka konfirmuar publikisht është në javët e para të shtatzënisë. Ashtu sikurse pritej kanë nisur të shfaqen shenjat e transformimit fizik.

Këtë herë Kim është fotografuar ndërsa dilte sëbashku në një qendër tregtare me të dashurin e tij Kanye West.

Çifti ndodhet aktualisht për një pushim romantik në Paris dhe kopsat e këmishës nuk e përballojnë dot fryrjen e gjoksit.