Kolo Toure admiron stilit e lojës së Rodgers

Kolo Toure admiron stilit e lojës së Rodgers

Kolo Toure admiron stilit e lojës së RodgersIsh-mbrojtësi i Manchester Cityt, Kolo Toure, është një tifoz i madh i stilit të lojës që aplikon menaxheri i Liverpoolit, Brendan Rodgers.

“Futbolli i Liverpoolit është i mahnitshëm. Ata e ndërtojnë atë që nga mbrojtja, që më pëlqen. Kam luajtur kundër Liverpoolit në fillim të sezonit të kaluar dhe ishte vështirë. Pasimi i topit ishte i shkëlqyeshëm”.

“Klubi përmirësohet, menaxheri po bën një punë të shkëlqyeshme dhe mendoj se ky sezon do të jetë më i mirë për Liverpoolin, përfundimisht”.

“Plani i menaxherit është i thjeshtë: ai dëshiron futbollistë të mirë, por edhe njerëz të mirë, të cilët mund ta çojnë klubin në majë. Ju e bëni këtë përmes punës së fuqishme dhe unë jam këtu të punoj vërtet fuqishëm dhe të dëgjoj gjithçka që ai më thotë për të përmirësuar ekipin”, ka thënë Toure për Liverpoolfc.com.