Kim Kardashain fiton dy milionë nga fotot e bebes?

Kim Kardashain fiton dy milionë nga fotot e bebes?

Kim Kardashain fiton dy milionë nga fotot e bebes?Kim Kardashian nuk është një person që u ikë marrëveshjeve të biznesit, edhe kur në to përfshihet vajza e saj e porsalindur North West.

Mediat amerikane shkruajnë se Kim është në biseda për t’i shitur fotografitë e fëmijës ë saj të parë me Kanye West për një marrëveshje multi-milionëshe.

Spas TMZ një revistë tashmë i ka ofruar nënës së re dy milionë dollarë. Megjithatë, marrëveshja nuk duket se do mund të kompletohet me lehtësi me babanë e foshnjës, Kanye, që refuzon të përfitojë nga North.

“Kanye nuk dëshiron të përfitojë në këtë mënyrë dhe sigurisht kur është fjala për ‘të shitur’ vajzën e tij”, ka thënë burimi.