Kevin Durant udhëheq Oklahomën

Kevin Durant udhëheq Oklahomën

Kevin Durant udhëheq OklahomënArriti të fitonte përballë krenarisë së Lejkërsave.Kevin Durant u tregua I madh edhe një herë dhe Oklahoma e falenderoi pasi fitoi një ndeshje që po e humbistë në Los Anxhelos.

Dyzetetre pikët e shënuara nga ai përmbysën rezultatin në minutat e fundit, duke I dhënë ekipit të tij njërën prej fitoreve më të vështira këtë sezon.

Durant u tregua I madh për gjithçka duke kapur 12 topa në tabela dhe duke shërbyer edhe 7 asistë, pra duke pasur kontribut në shumicën e pikëve të Oklahomës.

Tashmë, Thandër, është skuasdra numër 1 e NBA-së për këtë sezon, duke lënë pas Indianën.
Lejkërsat kanë zbritur në vendin e fundit në renditjen e Konferencës Perëndimore, në një nga vitet më të errët të historisë së tyre që është mësuar të ketë gjithnjë trofe.

Veçse, ka vite që titujt diskutohen nga të tjerë. Këtë sezon, dueli mesa duket do të jetë mes Kevin Durantit dhe Lebron Xhejmsit.