Kallashi nudo ne shtrat

Kallashi nudo ne shtrat

Kallashi nudo ne shtratKallashi ka provokuar përsëri me fotografitë e postuara në Facebook, por ksaj radhe nga shtrati.Ajo përmes faqes së saj zyrtare në Facebook ka postuar disa fotografi që janë mjaft provokative.

Donjeta Kosumi, e njohur si Kallashi tashmë tek të gjithë, pasi që ka arritur një numër të fansave prej 50,000 në Facebook ka shkruar ‘Surprizat vazhdojnë’, shkruan Lajmi.

Kallashi shfaqet nudo por e mbuluar me një mbulesë të bardhë në shtrat dhe para pasqyrës.