Julia Roberts me rroba të gjata në plazh

Julia Roberts me rroba të gjata në plazh

Julia Roberts me rroba të gjata në plazhAjo cdo herë flet për kohën e mirë dhe të qetë që e kalon në fermën e saj në Santa Fe, New Mexico.

Por si duket Julia Roberts ka gjetur rehatinë edhe në Malibu, ku ka dalur me familjen e saj në plazh.

Derisa kishte dalur me burrin e saj, Daniel Moder dhe fëmijët Hazel, Phinnaeus dhe Henry, në një kohë jo aq të ngrohtë, aktorja bukuroshe kishte veshur rroba të gjata, jot ë përshtatshme për plazh.