Jonida Maliqi ikonë e modës

Jonida Maliqi ikonë e modës

Çfarë vesh Jonida Maliqi në skenë menjëherë bëhet risi për gjithë të tjerët. Jonida është ndoshta nga të vetmet këngëtare që mbetet tunike në stilin e saj.

Shpesh herë në intervista me stilistë e kanë radhitur Jonida Maliqin në top-listën e këngëtareve më me stil në skenën shqiptare.

Ajo është kthyer në të preferuarën e mediave, madje ka pushtuar sa e sa herë kopertinat e revistave. Ajo është një nga të vetmet këngëtare që di të vishet bukur, ka shije të hollë dhe fizik elegant.

Pikërisht ajo vajza e vogël, pak e shëndosh që u mbeti të gjithëve në kujtesë kur u shfaq për herë të parë në ekranin shqiptar, për t’u kthyer në një ikonë të vërtetë të modës.