Jessica Alba shkëlqen në tapetin e kuq

Jessica Alba shkëlqen në tapetin e kuq

Jessica Alba shkëlqen në tapetin e kuqNë mbrëmjen e Producers Guild Awards, aktoret e famshme kanë qenë të shumta që kanë parakaluar në tapetin e kuq.

Por, ajo që ka tërhequr vëmendje më të madhe ka qenë pa dyshim Jessica Alba, e cila me buzëqeshjen e saj të ëmbël dhe linjat fantastike, dukej thjesht e mrekullueshme.

Në këtë eveniment merrnin pjesë edhe aktore të tilla si Nicole Kidman, Naomi Watts, Anne Hathaway, Amanda Seyfried etj.