Japonezet përdorin këmbët e femrave për të bërë reklamë

Japonezet përdorin këmbët e femrave për të bërë reklamë

Japonezet përdorin këmbët e femrave për të bërë reklamëDuket se idet njerëzore për marketing janë të pafundme. Ndonëse agjencitë e reklamave përdorin billbordet për të vendosur reklama të caktura, në Tokio ato kanë përqafuar një tjetër risi të re dhe unike.

Nuk ka më billborde dhe ekrane të mëdha, por reklama tatuazh tek këmbët e femrave. Kjo sipas tyre është një mënyrë për të tërhequr vëmendjen e audiencës.

Një menaxher i një agjencie reklamash tha se “këmbët e femrave janë një vend i përsosur për të stampuar këto reklama, dhe kjo për shkakun se djemtë janë të etur për të pare, kurse femrat janë të gatshme për të ekspozuar”.