Jakup Krasniqi: Prekazi, vendi më e mirë për t’i nderuar dëshmorët e kombit

Jakup Krasniqi: Prekazi, vendi më e mirë për t’i nderuar dëshmorët e kombit

Jakup Krasniqi: Prekazi, vendi më e mirë për t’i nderuar dëshmorët e kombitDrejtuesit e Nisma-së për Kosovën, kanë bërë homazhe në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz, me rastin e 28 nëntorit, Pavarësisë së Shqipërisë, daljes publike të UÇK-së dhe ditëlindjes së Adem Jasharit.

Kryetari i Këshillit Kombëtare të NISMA për Kosovën, Jakup Krasniqi, tha se në ditën e flamurit, ditën e UÇK-së dhe ditëlindjen e komandantit Ademit Jashri, vizita në Kompleksin Memorial në Prekaz, është mënyra më e mirë për t’i nderuar gjithë dëshmorët e kombit të cilët sakrifikuan gjithçka për lirin e vendit.