jahjaga-delli

Jahjaga e Dell në ceremoninë e diplomimit të gjyqtarëve e prokurorëve

Presidentja, Atifete Jahjaga dhe ambasadori amerikan në Kosovë, Kriastofer Dell marrin pjesë në ceremoninë e diplomimit të kandidatëve për gjyqtarë dhe prokurorë.

Ndërkohë sot diplomojnë 35 anëtarë, nga kursi për stafin dhe komandën policore. Ata kanë kryer një program trajnimi për 10 javë, të sponsorizuar nga Shkolla e Northëestern University, në SHBA për stafin dhe komandën policore.