Ja se si mund te menaxhoni me shume se 1 faqe Web

Ja se si mund te menaxhoni me shume se 1 faqe Web

Ja se si mund te menaxhoni me shume se 1 faqe WebNese do ju duhet te kujdeseni per nje faqe apo per disa faqe, apo jeni te punesuar per mirembajtje faqesh, atehere Monitor eshte nje nga zgjidhjet me te mira per ti menaxhuar ato.

Monitor ju jep informacione me ane te e-mailit apo SMS nese ndonje nga uebfaqet qe jane nen monitorimin tuaj, del offline dhe gjithashtu mban te regjistruar te gjithe historine e faqes deri ne momentin e fundit.

Sherbimi pa pagese nuk perfshin mundesi lajmerimi me ane te SMS, edhe ju detyron gjithashtu qe cdo nje ore te sinkronizoni listen per uebfaqet qe doni te monitoroni.

Me ane te nje pagese prej 5.99$ ju mund ti hiqni keto kufizime dhe i jepni mundesi “Monitor” qe te sinkronizoje uebfaqet cdo pese minuta dhe gjithashtu perfitoni opsione te tjera shtese./PCWorld Albanian/