Ja pse Vetëvendosja nuk e uron pavarësinë e Kosovës

Ja pse Vetëvendosja nuk e uron pavarësinë e Kosovës

Ja pse Vetëvendosja nuk e uron pavarësinë e KosovësSi duket për Lëvizjen Vetëvendosje dita e sotme është ditë e zakonshme. Ata nuk e festojnë pavarësinë, madje as nuk e uruan atë.

Me sa duket për zyrtarët e kësaj partie më me rëndësi ishte të merren me zgjedhjet e brendshme në parti, se sa të kremtohet dita më e madhe e vendit, 7 vjetori i pavarësisë së Kosovës.

Por jo për të gjithë zyrtarët e Vetëvendosjes vlen e njëjta gjë. Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti dhe deputeti Ilir Deda janë të vetmit nga Vetëvendosja që uruan pavarësinë sot.