Ja kush është dashuria e Leonorës ...

Ja kush është dashuria e Leonorës …

 Ja kush është dashuria e Leonorës ...Zakonisht flitet e përflitet për jetën private të Leonora Jakupit.

E kanë fejuar e martuar sa e sa herë, ama veç me fjalë. Në fakt, deri sot pak dihet konkretisht për jeten sentimentale të këngëtares së famshme.

Leonora Jakupi është e bukur, e talentuar, “single” dhe e lumtur.

Megjithatë, ajo e ka një dashuri të madhe, e ajo është mbesa e saj Morea. Leonora nuk lë vend pa thënë se Morean e vogel e ka mbi të gjithë. Këto ditë ato kanë pozuar duke u llastuar së bashku.