Inva Mula pak ndihme per te verbrit

Inva Mula pak ndihme per te verbrit

Inva Mula pak ndihme per te verbritDo te mbledhe emra te medhenj te artit shqiptare. E bashke me ta edhe peshen e ndihmes per ata qe kane me se shumti nevoje.

Eshte kjo nisma qe “Vodafone Albania” ne bashkepunim me komunitetin e personave me probleme ne shikim, do te organizojne nje mbremje gala me yjet, e cila do te pasoje me ndihmen direkte qe emra te njohur do te ofrojne.

Keshtu Emiljanos dhe 11 mije te verberve ne Shqiperi do t’u realizohet nje enderr e munguar, transmetojne mediat. Te lexosh nje mesazh ne telefon apo ne kompjuter ne gjuhen shqipe per nje te verber do te jete e pamundur edhe per pak kohe.

Por ky program audio, i cili eshte i aplikueshem ne internet ne 80 gjuhe te ndryshme te botes, duke u ardhur ne ndihme atyre qe nuk shikojne, shume shpejt do te mundesohet edhe ne shqip. Kjo teknologji do te realizohet permes kesaj nisme te veçante pjese e se cilet tashme dihet se do te jete edhe Inva Mulaj.