Interi me fanellën e re

Interi me fanellën e re

Interi me fanellën e re Një dizanj i ri dhe elegancë për fanellat që Inter do të veshë gjatë sezonit 2013-2014. Uniformat të prodhuara nga NIKE, janë prezantuar dje gjatë fillimit të stërvitjes nën drejtimin e teknikut të ti Walter Mazzarri.

Vijat vertikale në fanellën me të cilën Inter do të luajë në shtëpi të rikujtojtojnë zikaltrit e epokës së Herreras.

Ndërsa në transfertë Inter do të përdorë fanellat e bardha.