Injeksion për të duruar takat e larta

Injeksion për të duruar takat e larta

Injeksion për të rritur rezistencën ndaj takave të larta.Disa klinika në New Delhi propozojnë të renë e fundit për gratë.

Doktorët injektojnë në këmbë një substancë kimike që eliminon dhimbjen për të paktën 9 muaj”, shpjegon ‘Times of India”.

Ndërhyrja kushton 250-330 euro dhe konsiston në futjen e acidit ialurinik në shputën e këmbës që krijon ‘kushineta’ artificiale dhe që rrit rezistencën e këmbëve.