“Iniciativa qytetare” partia më e re në Kosovë me kryetar Fatmir Limaj

“Iniciativa qytetare” partia më e re në Kosovë me kryetar Fatmir Limaj

“Iniciativa qytetare” partia më e re në Kosovë me kryetar Fatmir LimajPartia më e re në Kosovë quhet ‘Iniciativa qytetare”. E themeluar nga Fatmir Limaj dhe Jakup Krasniqi partia do të zyrtarizohet në 28 shkurt.

Asaj do t’i bashkohen dega e Malishevës, Drenasit dhe Lipjanit. Kryetar i kësaj partie do të jetë Fatmir Limaj. Ceremonia solemne për zyrtarizimin e partisë do të bëhet në sallën e kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë.