Incizimi i Gani Gecit, policia arreston Brahimin

Incizimi i Gani Gecit, policia arreston Brahimin

Incizimi i Gani Gecit, policia arreston BrahiminBrahimi, i cili ka qenë personazh në një incizim të cilin e ka bërë Gani Geci, sot ka përfunduar në pranga të policisë.

Ai është arrestuar rreth orës 10:00 në rrugën Rexhep Luci në Prishtinë, me dyshimin se I njëjti
ka kryer kanosje ndaj një medium.

Rastin e ka konfirmuar për Indeksonline edhe Flora Ahmeti, zyrtare për informim në Policinë

Rajonale të Prishtinës.
Sipas saj, një i dyshuar është shoqëruar në stacion të policisë për një rast kërcënimi. Ajo tha se I dyshuari po intervistohet përkitazi me këtë rast.

Ai ka thënë se është i shantazhuar dhe i gjithë rasti është i montuar. “Do t’i ndjek të gjitha rrugët ligjore dhe do t’i padisë të gjithë personat që kanë rënë në kurthen e montimeve të Gani Gecit”, ka thënë Brahimi, i cili ka kërkuar nga Express që ta heq e, të cilën ai e quan të montuar dhe shantazh të Gani Gecit.