Humb 5 mijë euro, shqiptari shkatërron kompjuterat në 30 sekonda

Humb 5 mijë euro, shqiptari shkatërron kompjuterat në 30 sekonda

Humb 5 mijë euro, shqiptari shkatërron kompjuterat në 30 sekondaHumbet 5 mijë euro në videopoker dhe zemërimin ua shkarkon kompjuterave të lojërave të fatit. Videoja e xhiruar nga kamerat e sigurisë në një lokal lojërash në Fontavia (Itali) tregon shqiptarin Nure Bregu, i cili pasi ka humbur një shumë të madhe parash në to, kthehet dhe shkatërron kompjuterat brenda 30 sekondash.

Më pas, ai del jashtë dhe pret policinë që vjen ta arrestojë. Babai i dy fëmijëve është dënuar menjëherë me gjashtë muaj burg, por nuk do e vuajë dënimin për shkak të mbipopullim të burgjeve.