Hot dog-u më i shtrenjtë në botë

Hot dog-u më i shtrenjtë në botë

Hot dog është një nga ushqimet më të famshme në botë dhe gjithashtu është ekonomik.

Por, ja ku vjen një lajm i rrallë: çmimi i një hot dog-u ka arritur në 80 dollarë duke u bërë kështu më i shtrenjti në botë.

Sipas ‘New York Daily’, skuadra e bejzbollit Massachusetts Ro Brockton kërkon të hyjë në librin e rekordeve Guiness dhe ka prodhuar një hot dog me përbërës të tillë si kaviar dhe tartuf.