Hellmut Hoffmann: Mos ekzagjeroni duke folur në mënyrë populiste për BE-në

Hellmut Hoffmann: Mos ekzagjeroni duke folur në mënyrë populiste për BE-në

Hellmut Hoffmann: Mos ekzagjeroni duke folur në mënyrë populiste për BE-nëNë ambientet e Kryesisë së Kuvendit të Shqipërisë, u konstituua sot grupi i Miqësisë Shqipëri-Gjermani.Ambasadori gjerman, Hellmut Hoffmann, u shpreh së konstituimi i këtij grupi të përbashkët parlamentar Shqipëri-Gjermani do të thellojë më tepër bashkëpunimet mes dy vendeve.

Ai theksoi se Shqipëria ndodhet drejt një procesi të rëndësishme, për anëtarësimin në BE dhe kërkoi që politikanët të mos mbeten vetëm në kuadër të populizmave sa i takon këtij procesi.

“Ajo çka nuk duhej të bëni në këto momente, është që mos të flisni së tepërti, dhe mos ekzagjeroni duke folur në mënyrë populiste për Evropën dhe BE”, ka thënë ai. /Shekulli/