Hatem Ben Arfa dëshiron të kalojë në një klub më të madh

Hatem Ben Arfa dëshiron të kalojë në një klub më të madh

Hatem Ben Arfa dëshiron të kalojë në një klub më të madhAnësori i Newcastle United, Hatem Ben Arfa, është i interesuar që të kalojë te një klub më i madh në Angli.

Destinacionet e preferuara të 25-vjeçarit janë Chelsea, Arsenali dhe Liverpooli.Më interesojnë klube, si Chelsea, Arsenali dhe Liverpooli. Sot këta klube janë mbi Newcastle.

Gjatë verës jam kontaktuar nga Chelsea, por unë dëshiroja të qëndroj te Newcastle”, ka thënë francezi për BeIn Sport.