Hashim Thaçi: Qeveria do ndihmojë komunat që të kapërcejnë krizën e ujit

Hashim Thaçi: Qeveria do ndihmojë komunat që të kapërcejnë krizën e ujit

Hashim Thaçi: Qeveria do ndihmojë komunat që të kapërcejnë krizën e ujitKryeministri i Qeverisë së Kosovës Hashim Thaçi, ka deklaruar se Qeveria do t’i ndihmojë komunat që ta kapërcejnë krizën e ujit, por disa qytetarë sipas tij, e kanë obligim të japin kontribut në kursim dhe shfrytëzim racional të ujit duke qenë se po përballemi me një stinë të thatë pa reshje shiu e dëbore.

”Bashkangjitjuni fushatës “pikë për pikë” si dhe aksioneve të tjera qytetare për më shumë edukim rreth ujit dhe shfrytëzimit të tij”, ka shkruar kryeministri Hashim Thaçi në profilin e tij në Facebook.