Hashim Thaçi poston në Facebook logon e 6 vjetorit të Pavarësisë

Hashim Thaçi poston në Facebook logon e 6 vjetorit të Pavarësisë

Hashim Thaçi poston në Facebook logon e 6 vjetorit të PavarësisëKryeministri i vendit Hashim Thaçi ka zgjedhur profilin e tij zyrtar në rrjetin social “Facebook” për ta bërë publike logon zyrtare të kremtimit të 6 vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

“Me 17 shkurt do ta festojmë përvjetorin e gjashtë të Deklaratës së Pavarësisë. Kemi arritur shumë në këto 6 vite, kemi rrumbullakuar dhe konsoliduar pavarësinë dhe sovranitetin. Kjo është logoja zyrtare e kremtimit te Ditës së Pavarësisë.

Bëni share dhe ndani edhe ju me miqtë tuaj ngjyrat e pavarësisë sonë gjatë kësaj jave”, ka shkruar Thaçi në Facebook.