untitleduuu

Haradinaj, Balaj e Brahimaj para gjykatës

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, dhe dy të akuzuarit e tjerë, Idriz Balaj dhe Lah Brahimaj, do të dalin sot para Tribunalit të Hagës.

Rigjykimi i Haradinajt ndodh pas lirimit të tij nga aktakuza po nga kjo gjykatë, në vitin 2008.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka shprehur besimin se lideri i saj do të shpallet i pafajshëm.