Guximi i këtij fëmije do të iu bëj të qani

Guximi i këtij voglushi do të iu bëj të qani

Guximi i këtij fëmije do të iu bëj të qani Djaloshi katërvjeçar nga Kina është bërë sensacion i vërtetë në Internet.Ai i mbijetoi aksidentit një vit më parë, ndërsa mjekët u detyruan t’ia amputojnë të të dy gjymtyrët e poshtme, transmeton Telegrafi.

Por, vogëlushi nuk u ndal që të shijoj jetën si çdo fëmijë tjetër. Si duket ai është i pushtuar nga energjia dhe për këtë nuk di të ndalet së vallëzuari në shtrat.

Në mënyrë që të balancoj lëvizjet, ai shfrytëzon duart e tij./Telegrafi/

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=pYr5mgCqbCk”]