23-gjiri_2308111902_1

Gruaja ushqen me qumësht gjiri këlyshin e majmunit

Në një tribu tepër antike me traditat përkatëse, që lokalizohet në një pyll amazonik, dashuria e nënës nuk i mohohet askujt.

Diçka e tillë është vërtetuar dhe me një këlysh majmuni që ka nevojë të kurohet, të marrë afeksion dhe mbi të gjitha ushqim, transmeton agjencia Noa.

Në këtë mënyrë, një grua me anë të qumështit të gjirit të saj ushqen si djalin e saj ashtu dhe këlyshin e vogël të majmunit.