Gruaja hajdute dhe bashkëshorti i pamëshirshëm...

Gruaja hajdute dhe bashkëshorti i pamëshirshëm…

Gruaja hajdute dhe bashkëshorti i pamëshirshëm... Del përpara gjykatës dhe gjykatësi e pyet:
– Sa pjeshke kishte kavanozi ?
– 6, thotë gruaja.
– Atëherë për çdo pjeshke do te rrish një muaj ne burg.

Ndërkohë nga salla dëgjohet zëri i te shoqit:
– Z. Gjykatës, ka vjedhur dhe një kavanoz me bizele…!