Gruaja e Nastradinit

Nastradini ishte martuar dhe kishte marrë një nuse të shëmtuar. Në atë kohë femrat mbuloheshin me ferexhe. Të nesërmen nusja i thotë Nastradinit:
Më trego para kujt të zbulohem e para kujt jo.
– Zbulohu para kujt të duash vetëm mua mos ma trego fytyrën, – ia ktheu Nastradini.