Gorilla luan me macet

Gorilla luan me macet

Gorilla luan me macet Një video që shfaq një gorilla duke luajtur me dy mace të vogla, ditët e fundit është shndërruar në një hit në internet.
Videoja është publikuar në YouTube në vitin 2011, mirëpo pikërisht këto ditë ka filluar të shpërndahet shumë nëpër rrjetet sociale.

Koko që ka 38 vjet, i merr butësisht macet dhe i mban në krahë.

Madje, gorilla përpiqet që t’i mësojë macet se si të ushqehen…

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=MDvsSXMMLC0″]